Om een sjabloon te importeren, ga je naar het overzicht van de formulieren. Dit kan je vinden bij de instellingen van je account. Ga hiervoor naar Instellingen > Modules > Definities > Configureren.

Je komt nu in het beheer scherm terecht. Alle actieve, niet-actieve en gearchiveerde formulieren kan je hier raadplegen. Om een sjabloon te importeren, klik je op Importeren.

De form builder waarin je formulieren kan samenstellen wordt nu geopend. open het bestand wat je wenst te importeren.

Het sjabloon wordt nu ingeladen en verschijnt op jouw scherm zoals in onderstaande afbeelding. Om het sjabloon op te slaan, klik op Bewaren. Je zal vervolgens een melding krijgen dat het formulier werd bewaard. Klik nadien op Terugkeren om terug te keren naar de module binnen Climapulse.

Het sjabloon is nu opgeslagen en heeft de status Concept. Op dit moment is het formulier nog niet zichtbaar voor de technieker, en dus nog niet beschikbaar voor nieuwe opdrachten. Om het formulier beschikbaar te maken voor nieuwe opdrachten, klik op Publiceren.

Het sjabloon is nu succesvol gepubliceerd. Je zal zien dat het formulier nu de status gepubliceerd heeft. Wanneer je nu een nieuwe opdracht start, zal je het nieuwe formulier tussen de handelingen zien staan.