Is het mogelijk om al je afspraken in Climapulse in je eigen agenda te zien? Of het nu een Google, Apple, Outlook of Microsoft-agenda is, dat gaat allemaal!

Praktische info

De agenda kan om de 5 minuten een update binnen halen. Afhankelijk van hoe je de agenda hebt ingesteld om te herladen in je eigen software. De agenda toont volgende gegevens:

• 30 dagen terug
  • 90 dagen in de toekomst

Heb je de plannings module?

Agenda items die aan je toegewezen zijn zullen zichtbaar worden in je eigen agenda.

Heb je geen plannings module?

Volgende agenda items die aan je toegewezen zijn zullen zichtbaar worden in je eigen agenda. Zowel werkbonnen “uit te voeren” als taken zullen zichtbaar worden. Het voordeel van een werkbon “uit te voeren” is dat je deze kan instellen over meerdere dagen én met een tijdschema. Een gewone taak zal een agenda item van een hele dag worden.

Koppel je agenda

Zo maak jezelf de koppeling je in 8 gemakkelijke stappen via je Climapulse service account op je iPhone.

1: Ga in Climapulse naar je profiel
2: Scroll naar beneden tot het blok “Extra”
3: Kopieer de link die daar staat

4: Op iPhone: Instellingen > Agenda > Accounts
5: Klik op Nieuwe account > Andere
6: Kies voor: Voeg agenda-abonnement toe
7: Plak daarin de link uit Climapulse
8: Klik op volgende en je bent klaar

Het toevoegen van een Climapulse agenda-URL in Google Calendar op een Android-smartphone kan doorgaans in een paar stappen worden gedaan.

Hier is een stapsgewijze handleiding:

1. Open Google Calendar: Tik op het Google Calendar-pictogram op je Android-smartphone om de app te openen.
  2. Ga naar Instellingen: Tik op de drie verticale lijntjes in de linkerbovenhoek van het scherm. Scroll naar beneden en tik op “Instellingen” (meestal weergegeven als een tandwielpictogram).
  3. Kies voor ‘Agenda toevoegen’: Scroll naar beneden in het instellingenmenu totdat je de optie “Agenda toevoegen” ziet en tik erop.
  4. Kies voor ‘URL’: In het volgende scherm zou je een optie moeten zien die zegt “Van URL” of iets dergelijks. Tik hierop.
  5. Voer de URL in: In het veld dat verschijnt, voer je de Climapulse agenda URL in die je wilt toevoegen.
  6. Agenda toevoegen: Nadat je de Climapulse agenda URL hebt ingevoerd, tik je op de knop “Agenda toevoegen” of een vergelijkbare bevestigingsknop.
  7. Bevestiging: De Climapulse agenda zou nu aan je Google Calendar moeten worden toegevoegd. Afhankelijk van de grootte van de agenda en de hoeveelheid gegevens die deze bevat, kan het even duren voordat alle geplande interventies van klanten verschijnen.

Nu staan alle afspraken in Climapulse ook in de agenda van je telefoon en zul je dus minder kans hebben om je afspraken uit het oog te verliezen in de toekomst!

Waarom verschijnt mijn agenda niet?

Loop je tegen het probleem aan dat je Climapulse agenda niet verschijnt?

1. Voeg de Climapulse agenda toe via je computer: Ga naar Google Calendar en voeg de Climapulse agenda URL toe. Zodra je dit hebt gedaan, zou het automatisch moeten synchroniseren met je telefoon wanneer je inlogt.
  1. Controleer je synchronisatie-instellingen: Als je agenda nog steeds niet synchroniseert, klik dan op de volgende link en zorg ervoor dat je Climapulse agenda is aangevinkt: Google Calendar Sync Settings.