Via de Inventaris kan je niet alleen artikelen maar ook andere items beheren. Denk hierbij aan bestelwagens, detectoren of boormachines.

Koppel je dit materiaal aan een gebruiker dan weet je ook meteen waarover die beschikt. Maar dat overzicht is niet de enige reden om een lekdetector of drukmeter te koppelen aan een technicus. Door die koppeling wordt het registreren van lektesten en druktesten immers stukken gemakkelijker, want de toestelgegevens worden meteen ingevuld.

Doe je technici en jezelf dus een plezier en registreer hun materiaal in de inventaris. Het beheer van de inventaris is enkel toegankelijk voor managers en uiteraard beheerders.