Via de Inventaris kan je niet alleen artikelen maar ook andere items beheren. Denk hierbij ook aan meetinstrumenten of lekdetectors. Je kan zelfs bestelwagens of boormachines toevoegen om een overzicht te houden.

Er zijn diverse types:

• Artikel: een verbruiksartikel zoals een filter of dichting. Bij het toevoegen aan een werkbon zullen deze ook gefactureerd kunnen worden.
  • Lekdetector/drukmeter: een lekdetectie apparaat of drukmeter voor koelmiddel. Bij elke lektest of druktest zal je de lekdetector/drukmeter kunnen toevoegen aan het attest.
  • Meetinstrument: meetinstrumenten die gebruikt worden om een onderhoud of inbedrijfstelling uit te voeren. Zo kan je aantonen dat je steeds met een geldig geijkt of gekalibreerd toestel hebt gewerkt.

Koppel je dit materiaal aan een gebruiker dan weet je ook meteen waarover die beschikt. Maar dat overzicht is niet de enige reden om een lekdetector of drukmeter te koppelen aan een technicus. Door die koppeling wordt het registreren van lektesten en druktesten immers stukken gemakkelijker, want de toestelgegevens worden meteen ingevuld.

Doe je technici en jezelf dus een plezier en registreer hun materiaal in de inventaris.

Het beheer van de inventaris is enkel toegankelijk voor managers en uiteraard beheerders.