Climapulse biedt een reeks van standaard handelingen waaruit je kan kiezen wanneer je een nieuwe
opdracht start. Deze formulieren verschillen voor een koelinstallatie en een verwarmingsinstallatie.

Aan de hand van de Climapulse Form Builder heb je de mogelijkheid om de lijst van handelingen uit te breiden met eigengemaakte formulieren.

Hierdoor kan je bijvoorbeeld een aangepast onderhoudsattest samenstellen om te gebruiken bij een
specifieke klant, of bepaalde checklists aanmaken die nadien allen worden toegevoegd aan de werkbon.

Climapulse heeft onlangs een Form Builder gelanceerd, waarbij tal van nieuwe functies zijn toegevoegd om onze klanten nog meer mogelijkheden te geven bij het maken van formulieren.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker verder!

Hoe begin je hieraan?

Via de Instellingen van je account. Ga hiervoor naar Instellingen > Modules > Formulieren. Indien je
deze niet ziet staan, neem dan even contact op via support@climapulse.com zodat we dit voor je
kunnen activeren.

Klik op Configureren en je komt terecht in het beheerscherm. Alle actieve, niet-actieve en
gearchiveerde formulieren kan je hier terugvinden, raadplegen of aanpassen.

• Een gepubliceerd formulier is actief, zichtbaar en bruikbaar om als handeling uit te voeren bij
    een opdracht.
  • Een concept is aangemaakt, maar (nog) niet bruikbaar bij een opdracht.
  • Een gearchiveerd formulier is ooit gepubliceerd, maar intussen onbeschikbaar gemaakt. Je
    kan deze altijd terug publiceren en in gebruik nemen. Gearchiveerde formulieren kan je
    terugvinden door op de melding onderaan de formulieren te klikken.

Om een formulier samen te stellen klik je rechtsboven op + Nieuw.

Om een sjabloon te importeren en publiceren, klik je op importeren.

Optimaliseer je formulieren: Form Builder

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe ‘Widgets’ die nu beschikbaar zijn in de interface voor het verbeteren en samenstellen van je formulieren?

Of wil je een echte expert worden in het opmaken van professionele formulieren met behulp van handige ’tips en tricks’?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor de volledige handleiding van de Form Builder via support@climapulse.com.