De verwarmingstechnische handelingen zijn de werkzaamheden die je kan uitvoeren op installaties die warmte genereren door verbranding.

Info

Voor handelingen op installaties met koelmiddel raadpleeg je het artikel Koeltechnische handelingen.

Welke handelingen beschikbaar zijn is afhankelijk van het grondgebied van de installatie. De onderhouden, opleveringen en keuringen in volgende regio’s worden volledig ondersteund:

• Vlaamse Gewest
  • Brussels Gewest
  • Waals Gewest

Daarnaast beschik je net zoals bij koeltechnische handelingen over een Generieke handeling.

Wil je onderhouds- en verbrandingsattesten digitaal opstellen, dan kan je gebruikmaken van de Climapulse mobile app voor de digitale registratie van de rookgasmetingen.