Met Climapulse is het mogelijk om een kenplaat te genereren die je kan aanbrengen op je installatie.
Dit is namelijk verplicht vanuit de BRL 100 voor bijvoorbeeld Nederlandse installateurs.

Om een kenplaat aan te maken, klik je op de knop Meer opties (…) rechts van de installatie. Je hebt hier
de mogelijkheid om de kenplaat aan te maken.

Je zult enkel nog moeten zorgen voor een compatibele printer, bijvoorbeeld van Altec of Rebo.

Je kan extra informatie toevoegen die ook op de kenplaat verschijnt. Druk op Kenplaat maken om de
PDF-versie te verkrijgen. Druk deze af en bevestig hem op de installatie.

Maak vervolgens een foto en voeg deze toe als bijlage bij de installatie.

Zo heb je volledig voldaan aan je verplichtingen uit de BRL 100.

Info

Als Climapulse-klant profiteer je van exclusieve all-in pakketten van Altec tegen een verlaagde prijs! Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent.

Complete handleiding: kenplaten printen met Altec

Bezoek de onderstaande link voor een gedetailleerde handleiding over het instellen en gebruiken van je printer voor het aanmaken van kenplaten in Climapulse.

Hier vind je stapsgewijze instructies en de juiste printerinstellingen om ervoor te zorgen dat je kenplaten perfect worden afgedrukt.