Het is mogelijk om de volgende rapporten te trekken van Installaties:

Overzicht per klant

Dit rapport toont een overzicht van alle installaties en circuits per klant.

Relatief lekverlies

Dit rapport toont het relatieve lekverlies dat optreedt in installaties. De kleurcodes geven een succesvolle lektest met 0% lekverlies aan (groen), een lekverlies van 5% of minder (geel) of een lekverlies van meer dan 5% (rood).

Verificatie lekverliesberekeningen

Dit rapport geeft de lekverliesberekeningen weer die verschillen van de berekening door het systeem.

Onvolledige installaties

Bevat de installaties waarvan niet alle nodige informatie beschikbaar is voor wettelijke doeleinden