Voor zowel VEKA als EPB-BRU is het noodzakelijk dat adressen en gebouwen officieel geïdentificeerd worden. Om ervoor te zorgen dat attesten gegenereerd kunnen worden, moeten adressen gevalideerd worden via de servers van VEKA en EPB-BRU.

Climapulse biedt drie efficiënte methoden om dit proces soepel te laten verlopen:

Adres locatie behouden

Wanneer een adres nog niet gevalideerd is, is dit de eerste stap. Het proces werkt als volgt:

• Kies de regio: De regio wordt standaard ingesteld op de locatie van de installateur.
  • Selecteer de plaats: Dit veld heeft een autocomplete-functie.
  • Selecteer de straat: Ook dit veld heeft een autocomplete-functie.
  • Voer het huisnummer in: Het huisnummer heeft een autocomplete-functie met mogelijkheid om een busnummer toe te voegen

Adres locatie aanpassen

Als een adres niet gevalideerd kan worden omdat het niet in de officiële registers voorkomt, zijn er twee opties:

• Afbreken: Stop het proces
  • Manuele invoer: Voer het adres handmatig in.

Gebouw (en eenheid) valideren

De volgende stap, of de eerste stap indien het adres al gevalideerd is, is het valideren van het gebouw en eventueel de eenheid:

• Selecteer het gebouw: Dit kan door op de kaart te klikken of vanuit een dropdownmenu.
  • Gebruik bestaande gegevens: Als je valideert vanuit een bestaand gebouw, wordt de benaming automatisch ingevuld.

Je kunt ook teruggaan naar de vorige stap om het adres te wijzigen door op het potloodicoon te klikken.

Met deze geïntegreerde methoden biedt Climapulse een gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing voor het valideren van adressen en gebouwen, waardoor je sneller en nauwkeuriger kunt werken.

Heeft u vragen of problemen? Neem contact op met ons supportteam via support@climapulse.com.