Met de functie rapporten weet je voortaan exact welk koelmiddel en hoeveel je nu in stock hebt.
Naast een overzicht van je koelmiddelen in stock, bevat Climapulse Service een rits aan andere tools.
Zo heb je snel en gemakkelijk een overzicht van alle verbruikte koelmiddelen binnen een periode naar keuze.

Mogelijke rapporten Koelmiddelen
Alle rapporten worden gedownload in een PDF of Excel formaat.

• Koelmiddelstock

De hoeveelheid koelmiddelen in stock in een diagram.
Klik op ‘PDF’ om een versie te downloaden.

• Verbruik per periode

Het koelmiddelverbruik met de overeenkomstige flessen binnen een bepaalde periode.
Vul de nodige velden in en klik op ‘tonen’.

• Afgetapt vs afgevoerd

De hoeveelheid afgetapt koelmiddel binnen een periode met informatie over de afvoering.
Vul de nodige velden in en klik op ‘tonen’.

• Toegevoegd per periode

De flessen en koelmiddelen die toegevoegd werden binnen een bepaalde periode.
Vul de nodige velden in en klik op ‘tonen’.

• Overzicht per periode

Het koelmiddel overzicht binnen een bepaalde periode.
Vul de nodige velden in en klik op ‘tonen’.