Binnen Climapulse worden alle opdrachten opeenvolgend bijgehouden in het Logboek. Het logboek vind je terug in het menu (links op het scherm).

Hier heb je de keuze om te filteren op uitgevoerde of uit te voeren opdrachten. Je kan er ook voor kiezen om enkel jouw opdrachten te zien.

Het kan handig zijn om je opdrachten op voorhand in te plannen vanuit de Forecast. Voor je de opdracht bewaart, heb je de keuze om de status aan te passen. Zet je de status op Nog uit te voeren, dan kan je de opdracht nadien terugvinden in het logboek onder het tabblad Uit te voeren. Zo krijg je een overzicht van ingeplande interventies die nog uitgevoerd moeten worden.

Tip: aan de hand van Labels kan je handige aanduidingen voorzien in de lijst met opdrachten (bijvoorbeeld gefactureerd, betaald, vervolg noodzakelijk,…)

Je klant kan het logboek voor zijn installaties ook raadplegen via het klantenportaal.