Om toegang te krijgen tot het klantenportaal moet een klant zich identificeren. Dat gebeurt aan de hand van een authorisatiecode; een volledig willekeurig en uniek stukje tekst.

De authorisatiecode kan je als gebruiker van Climapulse Service terugvinden bij de klant, of bij toegang op het niveau van een locatie, bij de locatie.

Is de toegang beperkt tot individuele installaties, dan moet de klant ook het token van die installatie invoeren. Dit vind je terug bij de gegevens van de installatie.