Om ervoor te zorgen dat jouw klant zich kan aanmelden in het klantenportaal, dien je de authorisatiecode te bezorgen aan jouw klant. Is de toegang beperkt tot individuele installaties, dan moet je ook het token van die installatie doorgeven.

Indien je het klantenportaal inschakelt voor jouw klant, zal je zelf een mailtje ontvangen met daarin de authorisatiecode en de link naar het klantenportaal. Deze gegevens dien je te bezorgen aan jouw klant.

Alternatief kan de klant ook navigeren naar climapulse.com en onderaan klikken op klantenportaal. Indien hij in het bezit is van de authorisatiecode, kan hij ook via deze weg aanmelden.