Dankzij het klantenportaal van Climapulse Service kan je klanten toegang geven tot hun installatiegegevens en logboeken. Zo kunnen ze zelf een digitale kopie van je werkbonnen en attesten downloaden en beschikken ze altijd over een eenvoudige bereikbaar en up-to-date overzicht van de stukken die ze wettelijk gezien moeten kunnen voorleggen.

De toegang tot het klantenportaal staat onder het beheer van de gebruikers van Climapulse Service. Hoe je die toegang beheert vind je terug in de sectie Klantenportaal.