Bijlagen koppelen

Het kan zeer handig zijn om gebruik te maken van bijlagen. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen, plattegronden, handleidingen, onderhoudscontracten, … Je kan bijlagen toevoegen aan klanten, locaties, installaties en opdrachten. Dit doe je door rechtsboven op Bijlagen te klikken.

Je hebt de keuze om:

1. een nieuw document toe te voegen
  2. een bestaand document te selecteren vanuit de kennisbank

Kies je voor optie 1, dan kan je een bestand selecteren en uploaden vanaf je computer/tablet/smartphone. Kies je voor optie 2, dan kan je het bestand opzoeken en selecteren vanuit de kennisbank.

Bestanden uploaden

Je kan verschillende bestandstypes uploaden, maar let erop dat je bestand max. 25MB bedraagt. De meest voorkomende bestandsformaten zoals afbeeldingen, pdf, powerpoints, spreadsheets, … worden ondersteund.

Krijg je toch een foutmelding? Dan zal je bestand te groot zijn of het formaat zal niet worden ondersteund.

Kennisbank

Alle documenten die je als nieuwe bijlage toevoegt binnen Climapulse worden toegevoegd in de Kennisbank. Je kan ook bestanden toevoegen aan de kennisbank zonder dat deze gekoppeld zijn aan een item. Om een nieuw document toe te voegen klik je rechtsboven op Nieuw > Document toevoegen.

Binnen de kennisbank kan je ook folders aanmaken. Zo kan je bijvoorbeeld een onderscheid maken tussen jaartallen of type documenten. Om een folder aan te maken klik je rechtsboven op Nieuw > Folder toevoegen.