Om Climapulse Service te kunnen gebruiken moet je beschikken over een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kan deze instellen zodra je een uitnodiging via e-mail hebt ontvangen.

Volg de instructies in dit bericht1 om je aan te melden. Kort samengevat:

• Surf naar https://service.climapulse.com
    (Je kan ook onze website bezoeken en klikken op Aanmelden rechtsboven)
  • Neem de gebruiksvoorwaarden door
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in
  • Ga van start!
Info

Is je uitnodiging vervallen, vraag dan aan een beheerder om je een nieuwe uitnodiging te bezorgen. Climapulse kan je geen nieuwe link bezorgen.

Ben je niet 100% zeker dat je je wachtwoord correct hebt ingevuld, klik dan op het oogje naast het veld. Zo krijg je te zien wat je intikt.

Ben je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem, want onderaan het aanmeldformulier vind je links om die respectievelijk opnieuw in te stellen of op te vragen.

Info

Contacteer een van de beheerders van je account als het je nog steeds niet lukt aan te melden. Zij hebben de optie om je een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord toe te kennen. Zorg er ook voor dat je browser cookies toestaat voor service.climapulse.com.

1. Vind je je uitnodiging voor Climapulse Service niet terug? Lees dan onze tip.